Hopppasset igår! :3

Framridnignen var han lite seg i skritten men lyssnade ändå bra!
När vi sedan började trava så var han ... fin från början? :o

Blev väldigt paff själv men samtidigt riktigt riktigt glad!! :'D
Efter att vi hade travat några varv i varje var så kännde jag att han var riktigt fin och hade då egentligen kunnat sluta, men han behövde röra på sig lite mer än "bara" jogga igår. Så blev att värma lite på bommar i trav och sen ta galoppen. Blev att jag galopperade fram på volt då jag inte ville att han skulle kasta sig igen om vi möttes med en kompis och hennes häst från stallet.. Har han väl kastat sig för att möta dem en gång så blir han inte bättre nästa gång tyvärr :/ Men med lite träning ska vi nog kunna möta även dem igen :))
Iallafall så blev det att "hoppafram" med hjälp av tre bommar och två hinderstöd. Den mittersta bommen var upphöjd och dem andra två (en före och en efter)  låg med lagom mellanrum från den upphöjda. Rocky skötte sig super och kom rätt dem allra flesta gångerna. Ibland fick jag hjälpa till mer och ibland inget :))
Fortsatte sedan med att hoppa det tills mitten bommen (den upphöjda) låg på ca 80 cm. Blev inte jätte många språng men ändå lagom så vi fick in ett bra tempo med bra hopp!

Gick sedan vidare på att hoppa ett räcke, som var placerat en bit in från kortsidan. Typ mellan F och K..
Första hoppen där blev lite roliga.. Blev en snabb sväng som vi inte tränat super mycket på. Men på slutet när vi satte ihop allt så blev det mycket bättre hopp där trotts att vi höjde osv :D

Tillslut blev det att vi kopplade ihop allt till en extremt kort "bana"..

Provade att hoppa den blåa vägen först, men konstaterade att den sista svängen blev lite svårriden då hindret kom väldigt fort efter att man hade vändigt upp. Så ändrade till att vi hoppade den rosa vägen istället.
Gick super bra!! Riktigt nöjd med detta pass också faktiskt! :'D


Film kommer så fort jag hinner redigera den lite och lägga upp den på yt, om ni vill se?
Dock inte jätte många språng (på film), men kanske kul att se ändå? :D
 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Det skulle vara kul att se ;)

Svar: Kommer komma upp så snart jag hinner fixa den :))
Cavallii.blogg.se

2012-11-13 @ 10:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0